Round Table 12 december 2016 = VOL

Round Table 12 december 2016 = VOL

Beginnend op 12-12-2016 Sla op in uw agenda

Bij Hotel Breukelen Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen, Nederland

roundtables@isaca.nl

Categorieën: Round Tables

Datum: 12 december
Locatie: vd Valk Breukelen
Onderwerp: Privacy en IT-audit

Privacy en IT-audit
Waarom zou je een privacy-audit doen? Redenen genoeg zou je denken! Maar waarom zijn er dan maar vier organisaties met het keurmerk “Privacy-audit-proof”? Wie kent er eigenlijk de specifieke richtlijn van Norea voor privacy-audits?
Norea is bezig met het ontwikkelen van normenkaders voor de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming en voor datalekken. Deze en andere nationale en internationale ontwikkelingen komen aan de orde in de Round Table van 12 december.

Martine van de Merwe RE CISA CIPP/E werkte jarenlang als manager IT-audit bij accountantskantoor BDO en begon in 2015 haar eigen bedrijf PrivacyLab. Vanuit de overtuiging dat privacy essentieel is om in vrijheid te kunnen leven werkt zij vooral bij zorginstellingen. Cliënten moeten erop kunnen vertrouwen dat zij goede zorg krijgen, maar ook dat hun gegevens veilig zijn. De medewerkers zijn de sleutel om informatieveiligheid te waarborgen. Aan dát bewustzijn werkt Martine met PrivacyLab.

2016-12-12 18:00:00
2016-12-12 20:00:00

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining