Round Table Regio Zuid 16 november 2016

Round Table Regio Zuid 16 november 2016

Beginnend op 16-11-2016 Sla op in uw agenda

Bij Hotel van der Valk te Eindhoven Aalsterweg 322, 5644 RL Eindhoven, Nederland

roundtables@isaca.nl

Categorieën: Round Tables

Spreker: Sandra Konings
Thema: Cyber Risk management, Data Protection en Privacy
Onderwerp: ketenbeveiliging in de regio Eindhoven

SandraKoningsSandra Konings is sinds kort verantwoordelijk voor BDO Cybersecurity, een adviespraktijk die zich bezig houdt met vraagstukken op het gebied van cyber risk management, data protection en privacy. Sandra heeft uitgebreide (nationale en internationale) ervaring op het gebied van cyber security, fysieke beveiliging, business continuity, IT compliance en IT programma management in verschillende organisaties, recentelijk als CISO en Director Risk Management bij ASML.
Sandra heeft de rol vervuld van voorzitter van de Cyber Security Informatie-uitwisseling (ISAC) tussen Nederlandse multinationals en is medeoprichter en voorzitter van de Eindhoven Cyber Security Group, waarin 26 grote en kleinere bedrijven uit de regio Eindhoven samenwerken.

In de Roundtable zal Sandra ingaan op de noodzaak van inrichting van cybersecurity in de keten en hoe dat praktisch voor elkaar te krijgen is. Hierbij worden de ervaringen meegenomen die zijn opgedaan in de Eindhoven Cyber Security Group. Tevens zullen de resultaten van het recente onderzoek van BDO naar beveiliging bij gemeenten en van een binnenkort te publiceren BDO-onderzoek naar beveiliging bij woningcorporaties aan de orde komen.

2016-11-16 18:00:00
2016-11-16 20:00:00