Round Table 7 november 2016 = VOL geboekt

Round Table 7 november 2016 = VOL geboekt

Beginnend op 07-11-2016 Sla op in uw agenda

Bij Hotel Breukelen Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen, Nederland

roundtables@isaca.nl

Categorieën: Round Tables

Datum: 7 november
Locatie: vd Valk Breukelen
Thema: Governance
Onderwerp: Onderzoek Cloud SLA’s

Op 7 november aanstaande spreekt Michiel de vander Schueren van CloudQuadrants over de uitkomsten van haar recente en onafhankelijke onderzoek naar cloud SLA’s, welke op 70 objectieve meetpunten verdeeld in vijf categorieën beoordeeld zijn, te weten: Document UI, Performance, Security, Data Protection en Personal Data Protection. Het onderzoeksgebied betrof de tien (10) in Nederland veel gebruikte nationale en internationale Infrastructure-as-a-Service (IaaS) providers: Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, Rackspace, Softlayer, Cyso, VMware vCloud Air, KPN CloudNL, Reasonnet en Internedservices.

CloudQuadrants is een samenwerkingsverband tussen het internationale advocatenkantoor Arthur’s Legal en de cloud consultants van Weolcan.

2016-11-07 18:00:00
2016-11-07 20:00:00

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining