Round Table Regio Zuid 21 september 2016

Round Table Regio Zuid 21 september 2016

Beginnend op 21-09-2016 Sla op in uw agenda

Bij Hotel van der Valk te Eindhoven Aalsterweg 322, 5644 RL Eindhoven, Nederland

roundtables@isaca.nl

Categorieën: Round Tables

Onderwerp

3D printing heeft de laatste jaren haar eigen hype cyclus gevolgd. Van een klein technologisch prototype groeide het in haar eigen 'zeepbel' naar een mogelijke acceptatie door het grote publiek, wat nooit plaatsvond. Terwijl de technologie in andere - meer industriële gebieden - snel meer en meer gebruikelijk wordt en een gedegen alternatief biedt voor de traditionele productiemethoden voor de veeleisende high-tech markt.
In zijn presentatie gaat Ilko in op de ontwikkeling van de technologie in haar vele vormen en soorten. Het gebruik van verschillende technologieën voor de productie van consumentenproducten markeert het begin van een nieuw tijdperk. Een tijdperk waarin betrouwbaarheid, voorspelbaarheid, maar ook integratie in bestaande processen steeds belangrijker wordt. Bovendien verdienen de diverse risico’s van data-intensieve digitale productie aandacht. Van beveiliging van productiedata tot beveiliging van IP en product integriteit.

Ilko Bosman

ilko bosman fotoIlko studeerde bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit en Audit, Accounting en Control aan de Erasmus Universiteit. Hij heeft een master in business information management en een post-mast in IT Auditing. Hij begon zijn professionele carrière tijdens zijn studie met zijn eigen bedrijf. Na zijn afstuderen, had hij diverse functies in audit, finance en operations in de financiële dienstverlening bij ABN-AMRO en Fortis Investments. Na 8 jaar in de financiele dienstverlening volgde hij zijn passie voor het opbouwen van organisaties en werd partner bij de snelgroeiende starter Freedom Of Creation, één van de pioniers op het gebied van 3D printen, gekocht door 3D Systems in 2011. In 2013 werd hij lid van het managementteam van Additive Industries en verantwoordelijk voor finance & IT. Bij Additive Industries is hij eveneens verantwoordelijk voor het Additive World Platform, dat de gehele supporting 3D metaal printing workflow ondersteunt en dat naadloos integreert met het MetalFAB1 printing systeem.

2016-09-21 18:00:00
2016-09-21 20:00:00