Round Table 6 juni 2016 (VOL)

Round Table 6 juni 2016 (VOL)

Beginnend op 06-06-2016 Sla op in uw agenda

Bij Hotel Breukelen Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen, Nederland

roundtables@isaca.nl

Categorieën: Round Tables

Datum: 6 juni
Locatie: vd Valk, Breukelen
Thema: Governance
Onderwerp: Meldplicht Datalekken

Na het succes van zijn presentatie afgelopen januari in Eindhoven komt Jeroen Terstegge wederom naar ISACA en dit keer in Breukelen.

Jeroen Terstegge is partner bij Privacy Management Partners. Daarnaast is hij voorzitter van de Commissie Privacy van VNO-NCW en MKB Nederland, bestuurslid van de Vereniging Privacy Recht en co-chair van het KnowledgeNet Amsterdam van de International Association of Privacy Professionals. Hij was nauw betrokken bij de totstandkoming van de meldplicht datalekken en vertegenwoordigt het Nederlandse bedrijfsleven bij de totstandkoming van de nieuwe Europese Verordening Persoonsgegevens. In het verleden was hij onder meer verantwoordelijk voor het wereldwijde privacybeleid van Philips, waarvoor hij in 2006 de Privacy Innovation Award in ontvangst mocht nemen.

Na afloop van de Roundtable zal de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. Je aanwezigheid wordt zeer gewaardeerd. Via een persoonlijke uitnodiging (reeds verstuurd via mail) kun je ook hiervoor aanmelden.

2016-06-06 18:00:00
2016-06-06 20:00:00

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining