Round Table 20 januari 2016 Regio Zuid

Round Table 20 januari 2016 Regio Zuid

Beginnend op 20-01-2016 Sla op in uw agenda

Bij Hotel van der Valk te Eindhoven Aalsterweg 322, 5644 RL Eindhoven, Nederland

roundtables@isaca.nl

Categorieën: Round Tables

Spreker: Jeroen Terstegge
Onderwerp: Meldplicht datalekken
Thema: Cyber security

JeroenTerstegge

Jeroen Terstegge is partner bij Privacy Management Partners. Daarnaast is hij voorzitter van de Commissie Privacy van VNO-NCW en MKB Nederland, bestuurslid van de Vereniging Privacy Recht en co-chair van het KnowledgeNet Amsterdam van de International Association of Privacy Professionals. Hij was nauw betrokken bij de totstandkoming van de meldplicht datalekken en vertegenwoordigt het Nederlandse bedrijfsleven bij de totstandkoming van de nieuwe Europese Verordening Persoonsgegevens. In het verleden was hij onder meer verantwoordelijk voor het wereldwijde privacybeleid van Philips, waarvoor hij in 2006 de Privacy Innovation Award in ontvangst mocht nemen.

2016-01-20 18:00:00
2016-01-20 20:00:00

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining