Algemene informatie Round Tables

De Round Tables worden georganiseerd door ISACA Netherlands Chapter, in samenwerking met NOREA, om een bijdrage te leveren aan het opdoen en in stand houden van relevante vakkennis in relatie tot de ISACA International strategie.

De Round Tables zijn voor leden van ISACA en NOREA kosteloos toegankelijk. Introducees zijn welkom.

De opzet van de Round Tables is als volgt:

Aanmelden

Aanmelden voor de Round Tables kan alleen via de website. Wanneer een Round Table vol zit dan zal de button “inschrijven” niet meer zichtbaar zijn. Voor de Round Table in Breukelen geldt een maximum van 75 deelnemers, in Eindhoven 50 deelnemers en Assen 20 deelnemers.

Deelname geeft recht op 2 PE punten. Het bewijs van deelname wordt digitaal toegezonden op basis van het tekenen van de presentielijst. 

Afmelden

Indien een deelnemer niet kan komen, wordt hij/zij verzocht zich zo spoedig mogelijk af te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dat maakt het mogelijk om anderen weer de gelegenheid te geven om aanwezig te zijn.
No shows: Indien een deelnemer zich enkele malen wel aanmeldt, maar zonder afmelding niet aanwezig is, kan hem/haar verdere deelname aan toekomstige Round Tables ontzegd worden.

Round Tables

Elke Round Table vangt aan om 18.00 uur met een lopend broodbuffet waarna om 18:30 uur de presentatie begint. Om uiterlijk 20.00 uur wordt de Round Table formeel afgesloten.
Uiteraard is het mogelijk voor deelnemers om in de foyer of elders op de locatie met elkaar verder te praten.

Parkeren kan op de locaties over het algemeen kosteloos. Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de deelnemer, tenzij anders vermeld.

Na afloop

Na de Round Table is het streven om binnen 1 week de presentatie van de Round Table op www.isaca.nl te publiceren.

Presentaties van Round Tables kunt u terug vinden onder downloads
Daarnaast is in het menu van de Round Tables een archief waar vorige onderwerpen die aanbod kwamen binnen de Round Tables op te zoeken zijn.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over de Round Tables of een suggestie voor een spreker, neem dan contact op met Jan van Kemenade via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..