Eindhoven, 18-03-2019: Preventie van data verlies

Eindhoven, 18-03-2019: Preventie van data verlies

Beginnend op 18-03-2019 Sla op in uw agenda

Categorieën: Round Tables

Onderwerp: Preventie van data verlies (DLP) ingericht als een Service voor de business/organisatie
Sprekers: Marcel van den Broek & Marius van der Valk van e3 Benelux

In de presentatie wordt een toelichting gegeven en ervaringen uitgewisseld, over het inrichten van een effectieve risicoreductie strategie van kritische en privacy gevoelige informatie.

Deze is gebaseerd op de inrichting van een interne service voor dataverlies preventie, welke in nauwe samenwerking met de organisatieonderdelen / business wordt uitgevoerd.

Er wordt o.a. ingegaan op de essentiële aspecten op het gebied van de organisatorische, juridische, personele, IT en security gebieden.

Marcel van den Broek: 
Marcel heeft een achtgrond in Informatica en Informatie Management en heeft ruim 20 jaar in IT gewerkt als Project en Programma manager met name voor grote internationale organisaties. Vanuit het leiden van Security programma’s is er een specialisatie ontstaan in Data Loss Preventie (DLP). Van daaruit is hij enkele jaren geleden met twee mede-eigenaren het bedrijf e3 Benelux, als onderdeel van het e3-groep heeft gestart.

Marius van der Valk:
Marius heeft een brede achtergrond in de informatietechnologie waarin hij al meer dan 25 jaar werkzaam is. Hij is gespecialiseerd in de inrichting van business en security processen binnen organisaties, waaronder ook toegepast op het gebeid van de informatie beveiliging en Data Loss Prevention. Marius is tevens ondernemer en mede-eigenaar van e3 Benelux.

De organisatie: e3 Benelux
e3 Benelux is gespecialiseerd in het begeleiden, inrichten en onderhouden van Data Loss Prevention (DLP) diensten en oplossingen, waarmee we klanten helpen hun kritische data te beschermen. e3 Benelux maakt deel uit van de internationale e3-groep met kantoren in Zürich en Bern (Zwitserland), Frankfurt (Duitsland) en Eindhoven (Nederland). e3 is marktleider in Europa met hoogwaardige DLP expertise door een grote hoeveelheid DLP implementaties bij gerenommeerde organisaties. e3 werkt met multidisciplinaire teams om optimaal expertise in te zetten afgestemd op de klantvraag.

We stellen onze klanten in staat hun kritische data, zoals intellectueel eigendommen, klant- en privacy gerelateerde informatie, effectief te beschermen in een voortdurend veranderende digitale wereld. Daarmee beperken we bedrijfsrisico's en helpen we te voldoen aan de vereiste normen, wet- en regelgeving.

maandag 18 maart 2019
Van der Valk Hotel Eindhoven
inloop: 18:00 uur met brood buffet
aanvang: 18:30 uur tot ca 20:00 uur

2019-03-18 18:30:00
2019-03-18 20:00:00