IB Opleidingenmarkt

Beginnend op 17-04-2019 Sla op in uw agenda

Categorieën: Derden

Vakverenigingen op het gebied van informatiebeveiliging PvIB(Platform voor InformatieBeveiliging), ISACA NL (Information Systems Audit and Control Association) en NOREA (Nederlandse Orde van Register EDP-Auditors) organiseren voor de 9e maal de opleidingenmarkt voor gevestigde en potentiële informatiebeveiligers. Deze informatiemarkt vindt eens in de twee jaar plaats.

Het evenement biedt de meest actuele opleidingen aan en is bedoeld voor studenten van MBO- en HBO-opleidingen en universiteiten met belangstelling voor informatiebeveiliging en/of IT-auditing en leden van de deelnemende verenigingen. De IB-opleidingenmarkt biedt de bezoekers de mogelijkheid meer inzicht te krijgen in welke competenties/vaardigheden op het gebied van informatiebeveiliging binnen welke opleiding kunnen worden ontwikkeld.

Naast het bezoeken van de opleidingenmarkt is er een interessant congresprogramma, waaraan momenteel de laatste hand wordt gelegd. Gerenommeerde sprekers informeren je over de actuele aspecten van het vakgebied. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Het programma is opgebouwd naast plenaire sessies en het bezoeken van de markt, uit het deelnemen aan parallelle sessies. Voor deze sessies is het mogelijk te kiezen uit vier streams, te weten 

Stream I: Governance, Risk & Compliance track
Stream II: Human Factor track
Stream III: Technical track
Stream IV: JBISA(award beste scriptie in 2018)

Dagvoorzitters zijn Jan van der Put en Harm Blankers, voormalig studenten aan de Haagse Hogeschool en oprichters REQON Security.

Deelname is gratis!
Meer informatie of inschrijven voor deze middag? Kijk op www.ibopleidingen.nl.

 Inschrijven

Inschrijven
2019-04-17 12:15:00
2019-04-17 16:30:00

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining