IBM Think Amsterdam

Beginnend op 09-10-2018 Sla op in uw agenda

Bij IBM Client Center Amsterdam Johan Huizingalaan 765, 1066 VH Amsterdam, Nederland

http://www-05.ibm.com/nl/think-amsterdam

Categorieën: IBM Think

Tijdens Think Amsterdam komen IT- en business professionals samen om de impact rondom AI, cloud & data te bespreken.
Ontdek waarom een flexibele hybrid cloud-infrastructuur het fundament voor uw bedrijf vormt. Hoe deze cloud omgeving samen met nieuwe technologieën, zoals Blockchain en IoT, een snellere time-to-market realiseert. En op welke wijze we samen de veiligheid van data, klanten en organisaties kunnen waarborgen.

Modern Infrastructure | 9 oktober
Hoe zorgt u dat uw IT-omgeving klaar is voor de toekomst? Aan de basis van innovatie en een snelle time-to-markt ligt een hybrid cloud-infrastructuur, daar zijn de meeste bedrijven van overtuigd. Maar de stap naar de cloud zet u niet ineens, het is een reis vol keuzes en beslissingen.

Security & Resiliency | 9 oktober
Cyberaanvallen en datalekken zijn dagelijkse realiteit. Uw organisatie moet klaar zijn om te reageren op incidenten en hun impact op de business te minimaliseren. Ontdek wat er nodig is om uw bedrijf cyber resilient te maken en leer de nieuwste oplossingen voor het signaleren, voorkomen en aanpakken van incidenten kennen.
Cloud & Data | 10 oktober

Benut al uw data in een veilige cloud, speciaal voor uw organisatie gemaakt. Maak de stap van inzicht naar intelligentie met zelflerende systemen. Innoveer continu en gebruik de nieuwste technologieën, methodes en expertise.
Business & AI | 11 oktober

Nu is het uw beurt om de disruptor te zijn ―zie veranderingen voor ze gebeuren, zodat u uw relevantie blijft behouden. De weg vooruit is uw organisatie steeds opnieuw uitvinden, met uw klanten, medewerkers en partners als spil.

Inschrijven

2018-10-09 08:30:00
2018-10-11 20:00:00