• webbanner 3
  • slide-home1-300
  • Voordelen van ISACA lidmaatschap

    • CISA, CISM, CRISC, CGEIT beroepskwalificaties
    • Netwerken tijdens bijeenkomsten op vergaderingen en in commissies
    • Lidmaatschap ISACA is onderscheidend
    • Internationaal kennisplatform

ISACA NL Chapter, ICT, auditing en training

Roundtable juni 2009

Maandag 8 juni 2009 organiseert het ISACA NL Chapter de Rountable met als onderwerp: “Audit en Compliance; goede buur of vage kennis” door Jan van Vulpen & Guus van Gameren (PGGM). Aansluitend aan de Roundtable ben u van harte uitgenodigd om de Algemene Ledenvergadering bij te wonen.

Samenvatting presentatie

In de praktijk blijkt er wel overlap in de uitvoering van audit en compliance functies te bestaan. Wat is de oorzaak hiervan en welke voor- of nadelen kan een organisatie hiervan hebben? Is de ontwikkeling van beide functies een divergerend pad of juist niet? Op deze en andere vragen zullen de sprekers hun licht laten schijnen en niet in de laatste plaats ook graag de dialoog met u aangaan. Welke ervaringen heeft u in de praktijk?

Programma:

18.00u – 18.30u Ontvangst met broodjes en koffie

18.30u – 19.30u Presentatie

19.30u - 20.00u Round table discussie

Over de sprekers

Guus van Gameren is sinds 1 januari 2008 Chief Audit Executive van PGGM. Hij heeft een brede ervaring in audit opgedaan en heeft bestuursfuncties vervuld in verschillende beroepsorganisaties.

Jan van Vulpen is sinds 1 november 2008 Corporate Compliance Officer van PGGM. Hij heeft voordien functies vervuld in audit en compliance. Hij is tevens lid van de Stuurgroep Compliance van de Pensioenkoepelorganisaties en vaste medewerker van het Tijdschrift voor Compliance.

Informatie & inschrijving

Om de round tables zo goed mogelijk te faciliteren stellen wij het op prijs als u ons vooraf op de hoogte stelt van uw komst.

U kunt u inschrijven voor deze Round Table via ons inschrijfformulier..

Eventuele extra informatie kunt u opvragen per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zien uw aanmelding graag voor 5 juni 2009 tegemoet. Ook van eventuele annuleringen willen wij graag op de hoogte gesteld worden, wij maken anders onnodig kosten!

Voor deze round table krijgt u 2 PE-punten indien u zich tijdens de presentatie registreert.