• slide-home1-300
  • slide-home2-300
  • Voordelen van ISACA lidmaatschap

    • CISA, CISM, CRISC, CGEIT beroepskwalificaties
    • Netwerken tijdens bijeenkomsten op vergaderingen en in commissies
    • Lidmaatschap ISACA is onderscheidend
    • Internationaal kennisplatform

ISACA NL Chapter, ICT, auditing en training

ISACA NL steunt het initiatief van Universiteit Utrecht en AgentschapNL, een onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken

Help de positie van het Nederlandse MKB in informatiebeveiliging te verbeteren!

De Nationale MKB Informatiebeveligingsenquête (www.nationalemkbenquete.nl) helpt het MKB te beveiligen tegen digitale aanvallen, en dat is nodig.
Het gaat namelijk slecht met de digitale veiligheid van MKBers, 22% van alle MKBers wordt aangevallen, 7% meer dan het Europees gemiddelde!


Omdat het MKB veel vormen en maten is kent, is het moeilijk om het passend (en vooral haalbaar) te beveiligen. De Nationale MKB Informatiebeveligingsenquête is bedoeld om deze kennis te vergaren.

Wij verzoeken u om de enquête op www.nationalemkbenquete.nl in te vullen. Ook al heeft u geen ervaring binnen het MKB, uw intuïtie en kennis over informatiebeveiliging zijn genoeg voor het invullen.
Als dank krijgt u de assessment-kit gebaseerd op de resultaten van dit onderzoek.
Daarnaast wordt er een Ipad Mini verloot onder iedereen die de enquête volledig heeft ingevuld!

U kunt de enquête invullen op: www.nationalemkbenquete.

CISA 

ISACA geeft examentrainingen om de titel CISA te mogen voeren. CISA is een wereldwijd erkend certificaat voor IS audit control. Het toont aan dat u de benodigde ervaring, skills en kennis heeft om veiligheidsrisico's te detecteren en betrouwbare audits uit te voeren.

Lees meer over de CISA-training

CISM

Als CISM bent u in staat om zelfstandig informatieveiligheid te analyseren. ISACA verzorgt een examentraining voor CISM, die zowel ruimte biedt voor het bijspijkeren van kennis als concrete oefeningen voor het examen.

Lees meer over de CISM examentraining