Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
  • Nieuws
  • Nog enkele plekken vrij voor de online ISACA trainingen

Nog enkele plekken vrij voor de online ISACA trainingen

In het najaar starten de ISACA NL Chapter trainingen ter voorbereiding op de CISA-, CISM- en ISO27701-examens. Er zij nog enkele plekken vrij, dus inschrijven is nog mogelijk. Alle trainingen zijn in verband met COVID-19 zoveel als mogelijk online te volgen.

Startdata

De CISA-training begint op 8 september 2020. Docenten zijn Erik Spaans en Zari Haji Rasoul. De CISM-training start op 23 september en zal worden verzorgd door Rob van der Staaij. Dit najaar start ook de eerste ISO27701 ISO27701 Lead Auditor training. Deze nieuwe training begint op 1 oktober en wordt gegeven door Jos Maas.

Kan ik mij nog inschrijven?

Voor de CISA-, CISM- en ISO27701-trainingen in het najaar 2020 zijn nog een paar plekken vrij. U kunt zich inschrijven via onderstaande links:

Inschrijven voor de CISA-training>>

Inschrijven voor de CISM-training>>

Inschrijven voor de ISO27701-training>>

De CRISC- en CGEIT-trainingen zijn helaas wegens te weinig aanmeldingen uitgesteld naar het voorjaar van 2021. We hopen u dan te zien!

Online trainingen

ISACA NL Chapter volgt bij het verzorgen van de trainingen i.v.m. COVID-19 zoveel als mogelijk de RIVM-richtlijnen. Trainingen zijn digitaal te volgen, na inschrijving en betaling wordt u hierover geïnformeerd. Heeft u vragen, stel ze dan gerust via trainingen@isaca.nl.

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

ISACA Risk Event 2023: een enerverende duik in de wereld van AI

Op 16 november belooft het ochtendgloren niet alleen een prachtige dag, maar hangt er ook een bruisende energie in de lucht. Deelnemers stromen Spant! te Bussum, binnen, gewapend met nieuwsgierigheid en verlangen naar het ontdekken van cutting-edge AI-praktijken. De aanwezigheid van collega's uit verschillende industrieën creëert direct een dynamische sfeer van samenwerking en kennisdeling.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.