Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.
  • Nieuws
  • 35 jaar ISACA NL Chapter, helpt u mee?

35 jaar ISACA NL Chapter, helpt u mee?

Dit najaar is het zover, ISACA NL Chapter bestaat dan 35 jaar. In het kader van dit jubileum wil het bestuur een aantal activiteiten op touw zetten. Daarvoor zijn wij op zoek naar leden die daar een bijdrage aan willen leveren.

Interviews

In de herfst starten wij met een serie interviews. We trappen af met niemand minder dan bestuursvoorzitter Jos Maas. Graag volgen wij dit vraaggesprek op met een interview met een lid dat veel voor ISACA NL doet. Ken of ben jij zo iemand, stuur ons dan een berichtje. Ook zijn wij op zoek naar memorabele anekdotes voor het vullen van een speciale ISACA 35 jaar nieuwsbrief. We horen graag over uw speciale ervaringen binnen het vakgebied of met ISACA, maar ook hoe u 35 jaar geleden in het leven stond en het vak in bent gerold.

Stuur uw ideeën naar publiciteit@isaca.nl en wij nemen contact met u op.

De Grote Privacy en Risk Kennisquiz

Naast de serie interviews zetten wij graag een quiz op waar leden aan kunnen deelnemen. Voor het maken van deze quiz zoeken wij vakspecialisten die het leuk vinden om een set vakinhoudelijke multiple choice vragen te maken. Als dank hiervoor ontvangt u uiteraard een presentje. Wilt u hieraan meewerken, stuur dan een bericht naar publiciteit@isaca.nl.

Stuur uw idee op!

Graag horen wij het als u zelf een idee heeft voor de viering van het jubileum. Denk aan het organiseren van een speciaal event, de ontwikkeling van een lespakket over privacy enzovoort. Wij zien uw ideeën graag tegemoet (publiciteit@isaca.nl).

Met feestelijke groet!

Het bestuur en publiciteitsteam van ISACA NL Chapter

Gerelateerde berichten

  • Nieuws ·

Maak kennis met onze penningmeester: Arash Rahmani

Sinds augustus heeft ISACA NL Chapter een nieuwe penningmeester: Arash Rahmani. Arash brengt als penningmeester en bestuurslid zijn passie voor veilige digitale transformatie en digitale weerbaarheid in. ‘Ik geloof dat…

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.