Round Table: Workshop Process Mining

Voor bedrijven is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de effectiviteit en efficiëntie van de bedrijfsprocessen, maar blijkt het vaak lastig om een goed beeld te krijgen van de werkelijkheid. Process Mining kan hier een oplossing in bieden om de werkelijke procesvoering te presenteren op basis van datamining.

Tevens is er hedendaags een sterke focus en wens op de toepassing van continue monitoring van de bedrijfsprocessen om voldoende grip en controle te kunnen bewaren. De huidige Process Mining oplossingen bieden deze mogelijkheid.

Gedurende deze round table zullen wij de basis toepassing van Process Mining behandelen en een toelichting geven op de randvoorwaarden die gelden voor het effectief toepassen van Process Mining. Op deze manier trachten wij de aanwezigen inzicht te geven in de mogelijkheden die Process Mining biedt en hoe dit binnen de organisatie toegepast kan worden.

Sprekers

Mike van Bussel (Rabobank) & Roy van Buuren (KPMG)

Roy van Buuren is reeds 5 jaar werkzaam op het gebied van IT audit en werkt op het moment bij de IT audit afdeling van KPMG. Gedurende zijn IT Audit werkzaamheden hanteert hij een sterke focus op de toepassing van data analytic oplossingen waarbij onder andere Process Mining toegepast wordt. Naast zijn audit werkzaamheden, voert Roy tevens advies werkzaamheden uit op het IT-vlak en advies werkzaamheden omtrent de toepassing en implementatie van Process Mining binnen bedrijven.

 • Aanmelden

Reserveer een plaats d.m.v. het formulier hieronder. Na inschrijving ontvangt u een e-mail om uw reservering te verifiëren. Na bevestiging is uw inschrijving definitief.

Zijn er geen plaatsen meer beschikbaar? Stuur een e-mail naar de ln.acasi@selbatdnuor voor een plaats op de reservelijst.

Datum

30 januari 2020 (donderdag)
Expired!

Tijd

18:00 - 20:00

Kosten

Gratis voor leden
Hotel Eindhoven

Locatie

Hotel Eindhoven
Aalsterweg 322, Eindhoven
ISACA NL Chapter Round Tables

Organisator

ISACA NL Chapter Round Tables
Email
ln.acasi@selbatdnuor

Sprekers

 • Mike van Bussem
  Mike van Bussem
  KPMG
 • Roy van Buuren
  Roy van Buuren
  KPMG

  Roy van Buuren is reeds 5 jaar werkzaam op het gebied van IT audit en werkt op het moment bij de IT audit afdeling van KPMG. Gedurende zijn IT Audit werkzaamheden hanteert hij een sterke focus op de toepassing van data analytic oplossingen waarbij onder andere Process Mining toegepast wordt.
  Naast zijn audit werkzaamheden, voert Roy tevens advies werkzaamheden uit op het IT-vlak en advies werkzaamheden omtrent de toepassing en implementatie van Process Mining binnen bedrijven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.