Beste bezoeker, u bezoekt onze website met Internet Explorer. Deze browser wordt niet meer actief ondersteund door Microsoft en kan voor veiligheids- en weergave problemen zorgen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om een courante browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

ISACA NL Chapter bestuur

0 (11)

Monique Neggers

Boardmember, (Interim) CISO, coach

Verantwoordelijkheden

  • Binnen ISACA verantwoordelijk voor de organisatie van het Risk Event

Ik ben gewoon heel goed in sturen. Dat kan zijn middels het verbeteren of opzetten van de (zelf) sturing van een team. Dat kan zijn het coachen van individuen bij het vinden van de juiste richting. Dat kan door het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek. Het kan ook door het helpen sturen in projecten en programma’s. Of door het helpen implementeren van een nieuwe strategische richting. Ik ben sensitief en kan daarmee met bijna alle stakeholders omgaan – op alle niveaus. Daarmee bouw ik bruggen die resultaten opleveren. Dat is dan ook mijn passie: trajecten tot een goed einde brengen en mensen bij elkaar.

Mijn belangrijkste werkervaring heb ik opgedaan in de financiële sector waar ik als Risk en Security Professional als CISO heb mogen helpen sturen. Ik ben dan ook gespecialiseerd in IT Risk, Security, Privacy en Regelgeving daaraan gerelateerd voor financiële instellingen. Mijn meest recente ervaring heb ik opgedaan in de Telecom. Anders maar net zo leuk. Niet vinken maar vonken is mijn motto.

President
Vice President
Treasurer
Secretary
Boardmember
Boardmember
Boardmember
Boardmember

We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal presteert. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.